10. Sportski susreti u Daruvaru

U subotu 27. travnja napravili smo izlet u Daruvar te sudjelovali na 10. Sportskim susretima udruga osoba s intelektualnim teškoćama. Domaćin nam je bila Udruga “Korak dalje” iz Daruvara, a organizator Hrvatski savez udruga osoba s intelektualnim teškoćama.

U nastavku pročitajte kako je naša Tatjana doživjela ovaj izlet!


U subotu rano ujutro otputovala sam sa prijateljima u Daruvar. Tamo smo se takmičili u raznim sportskim igrama. Meni se grad Daruvar jako sviđao.
Nakon sportskih igara išli smo šetati po njihovom parku. Tamo su se čule razne ptice koje su se oglašavale.
Šetajući po parku išli smo u restoran na ručak. Tamo smo se sjeli i čekali ručak. Nakon ručka bila je muzika pa smo svi zaplesali.
Ja sam se lijepo zabavila. Nakon zabave bila je dodjela nagrada. Mi smo osvojili drugo i treće mjesto. Nakon toga pošli smo prema kombiju. Po putu smo se slikali tako da imamo uspomene na grad Daruvar.
Onda smo se ukrcali u kombi i otišli smo za Rijeku. Po putu padala je kiša. Nakon toga smo stali i Nives nas je počastila s kolačima. Kad smo odmorili, sa kombijem otišli smo za Rijeku. Kad smo stigli odveli su nas pravo kući da odmorimo od napornog putovanja.
Meni je bilo jako lijepo, mada sam bila umorna ne samo od dugog putovanja nego zbog neispavanosti.
Kad sam došla kući jedva sam čekala da odmorim, i da roditeljima dam lijekove i da legnem i da se naspavam, tako da mogu drugi dan funkcionirati kako treba, radi mojih bolesnih roditelja.
Nakon toga kad dođe moja sestra sve ću joj ispričati kako sam se zabavljala u Daruvaru na sportskim igrama.
Jedva čekam da nas dvije porazgovaramo, i da joj ispričam o svom doživljaju u Daruvaru.

Tatjana Štefan